LR health and beauty

LR health and beauty är ett multilevelmarketingföretag som tillverkar allt från kosttillskott, aloe vera produkter, hudvård, smink och parfymer. Produkterna är av mycket hög kvalitet och genomgår stränga kvalitetskontroller.  Då man beställer varor skickas de direkt från fabriken i tyskland.

Mitt stora intresse för kosttillskott hittade jag då jag själv flera år efter min utmattning fick hjälp att bli mig själv igen tack vare deras produkter.

Idag är detmånga människor som befinner sig i ett läge mitt i mellan hälsa och ohälsa, där man inte mår riktigt bra, där man kämpar med hälsan men ändå inte är så sjuk att man kan få hjälp från sjukvården, där har jag själv befunnit mig i många år och med en stark känsla av hopplöshet. Därför vill jag så gärna hjälpa just dig, att se möjligheterna och helheten för att må bättre. 

Ett konsultations möte är helt gratis och kan göras både via telefon, IRL eller via tex google meet, whatsapp videosamtal osv.

Jag håller också produktpresentationer, hemma hos dig, online och för grupper på andra ställen. Kanske du vill samla några vänner och få information om hur man kan stödja sin hälsa och kanske testa några produkter?

Eller kanske du är intresserad av att jobba upp en inkomst på sidan av ditt arbete, eller varför inte på heltid, du väljer själv hur mycket du jobbar! Join my team!

Hör gärna av dig!

Om du vill ha hjälp att hitta produkter som passar för just dig så ta gärna kontakt med mig. Du har också möjlighet att bli stamkund och då både få produkterna till stamkundspris (-30) och möjlighet att själv bli återförsäljare. Om du själv vill titta runt i min webshop så klicka på länken här nedan. 

Länken till min webshop är:

https://shop.lrworld.com/home/fi/fi?PHP=8Pxc6eKBDTNDJOmaTStKFw%3D%3D